Відгуки

Відгуки студентів та випускників

Артур Спектор

Mobile Developer – Kyivstar.Tech

"Закінчив бакалаврат та магістратуру в Донну імені Василя Стуса за спеціальністю 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» на кафедрі інформаційних систем управління. Працюю вже більше 5 років frontend розробником, де на практиці використовую отримані знання під час навчання.

Також під час навчання отримав безліч корисних навичок в сфері використання інформаційних технологій, баз даних, роботи з великою кількістю даних та документів, менеджменту часу та робочих процесів, які постійно використовую в роботі.

Викладачі кафедри завжди цікаво та з ентузіазмом розповідали свої дисципліни. Анісімова Ольга Миколаївна була чудовим науковим керівником, який завжди міг підказати, як зробити краще та направляв дослідження в правильне русло. Щербіна Ольга Сергіївна викладала дисципліни, які були пов’язані з менеджментом та стандартизацією, на своїх заняттях завжди використовувала інтерактивні презентації для кращого засвоєння матеріалу. Прігунов Олексій Володимирович – дуже класний викладач який демонструє студентам на заняттях останні технологічні надбання та способи їх практичного використання, на його лекціях завжди дуже цікаво. Ковальська Леся Андріївна давала дуже цікаві завдання зі своїх предметів з архівознавства та менеджменту в органах державної влади.

Також зараз продовжую навчання в аспірантурі Національного університету "Львівська політехніка" за тією ж самою спеціальністю. Все одно підтримую зв’язок з викладачами кафедри, а саме з Артеменковою Оленою Миколаївною, яка є дуже обізнаним науковцем в архівній сфері та проведенні генеалогічних досліджень."

Тетяна Лізеганг (Приходько)

"Завдяки знанням, отриманим в Університеті, диплому спеціаліста за спеціальністю "Документознавство і документаційне забезпечення управління" я мала безперервну трудову діяльність понад 20 років на державній службі, придбала досвід роботи у питаннях трудового права (Територіальна державна інспекція праці Донецької області 2002-2014 рр.), (Державна фінансова інспекція у Київській області, фінансове управління Військово-цивільної адміністрації 2015-2021 рр.). Маю бажання працювати й надалі та втілювати свій досвід в іншій країні. Дуже вдячна за набуті знання та навички за цією спеціальністю ."

Відгуки Стейкголдерів